Om mig

Jeg hedder Sabrina og jeg arbejder med samtaleterapi og livsrådgivning. Hos mig bliver du mødt med nærvær og med dedikeret interesse for dét du vil tale med mig om.
Jeg viser oprigtig empati og høj faglighed. Jeg inddrager faglige metoder og erfaringer i min terapeutiske samtale med dig.

Jeg lægger stor vægt på tillid og tryghed relationen mellem dig og jeg selv, som jeg mener bl.a. er vigtige faktorer i mit arbejde for at du får det godt.
Jeg arbejder med individuel samtaleterapi og livsrådgivning baseret på koginitiv terapi med værktøjer hentet fra positiv psykologi samt arbejder som Coach.

Sabrina terapeut og coach

 

 

Det er blandt andet ved at kunne hjælpe et andet menneske ud af deres depressive tilstand, hjælpe dem igennem deres sorgprocess eller få dem til at falde til ro i en hverdag som ellers er stresset at jeg får min drivkraft i mit liv.

Jeg tror på, at et trygt rum er altafgørende for at kunne åbne op og arbejde med livets problematikker og det får du hos mig. 

Min klinik har jeg flyttet hjem i privaten i Skæring, 8250 Egå, da jeg finder mere ro til mine klienter og jeg selv ved at være hjemme.

 

 

Jeg vil gerne hjælpe dig, der er plaget af svære tanker og følelser, med at finde frem til nye strategier, så du kan leve dit liv med større livskvalitet og nå dine mål.

 

Jeg har specialiseret mig indenfor sorgbearbejdelse, stress og depression og med coaching ligeledes, så hvis dit liv gør ondt og du har brug for professionel hjælp er du velkommen til at kontakte mig på 26 57 56 75 eller via min kontaktformular her

 

terapi psykologi samtaleterapi depression